Superia Kompakt

Bekijk de beschikbare RAL kleuren

Wit RAL 9010

Mag klassiek ook het synoniem van mooi en sfeervol zijn? Dan vragen we graag uw aandacht voor de Superia Kompakt. Een radiator met dezelfde kwaliteiten en kenmerken als de Standaard versie, maar afgewerkt met een sierrooster on top en een fraai ogende bekleding aan de zijkant. Discretie met een stijlvolle look.

De Kompakt is voorzien van 4 aansluitingen en wordt geleverd met een volledige montageset, aftapper, blindstop en ontluchter. Handdoekbeugel in optie. 

Offerte aanvragen

Vul bijgaand formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij proberen u binnen 2 werkdagen te voorzien van een persoonlijke offerte op maat.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Demande de devis

Nous nous efforcerons de vous répondre dans les 2 jours.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Snel naar

Close

Wilt u de bestekteksten downloaden of naar bestekservices.nl gaan?

Selecteer de bestektekst Gebruik de toetsencombinatie 'CTRL + C' om de tekst te kopieëren

Superia helpt u graag bij uw projecten!

Superia Radiatoren heeft voor u een aantal specifieke softwareprogramma's ontwikkeld. Deze 'digitale gereedschappen' vormen een handig hulpmiddel bij de dagelijkse werkzaamheden. Met de Transmissie- en Selectiesoftware Cd-rom kunt u voor elke ruimte in een gebouw eenvoudig de benodigde warmteafgifte berekenen. Aansluitend kunnen de ruimtes van de juiste radiatoren worden voorzien. Met de Omrekensoftware kunt u voor de Brugman paneelradiatoren afgiftes in alle mogelijke regimes genereren.

    Let wel: de Transmissie- en Selectiesoftware is gebaseerd op de Nederlandse normen en daarom alleen beschikbaar voor de Nederlandse markt!