Superia Standaard

Bekijk de beschikbare RAL kleuren

Wit RAL 9010

De staalradiator in z’n meest klassieke vorm, maar nog altijd super populair.

Waaraan heeft de Superia Standaard die eeuwige jeugd te danken? Simpel: aan pure efficiëntie, een probleemloze montage en zijn authentiek no-nonsense design. Een betrouwbare, comfortabele verwarmingsoplossing voor elk interieur. En dat voor vele jaren.

De Standaard is beschikbaar in 6 uitvoeringen, verkrijgbaar  en geleverd met een volledige montageset, blindstop en ontluchter. Handdoekbeugel in optie. 

Offerte aanvragen

Vul bijgaand formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij proberen u binnen 2 werkdagen te voorzien van een persoonlijke offerte op maat.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Demande de devis

Nous nous efforcerons de vous répondre dans les 2 jours.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Snel naar

Close

Wilt u de bestekteksten downloaden of naar bestekservices.nl gaan?

Selecteer de bestektekst Gebruik de toetsencombinatie 'CTRL + C' om de tekst te kopieëren

Superia helpt u graag bij uw projecten!

Superia Radiatoren heeft voor u een aantal specifieke softwareprogramma's ontwikkeld. Deze 'digitale gereedschappen' vormen een handig hulpmiddel bij de dagelijkse werkzaamheden. Met de Transmissie- en Selectiesoftware Cd-rom kunt u voor elke ruimte in een gebouw eenvoudig de benodigde warmteafgifte berekenen. Aansluitend kunnen de ruimtes van de juiste radiatoren worden voorzien. Met de Omrekensoftware kunt u voor de Brugman paneelradiatoren afgiftes in alle mogelijke regimes genereren.

    Let wel: de Transmissie- en Selectiesoftware is gebaseerd op de Nederlandse normen en daarom alleen beschikbaar voor de Nederlandse markt!