Superia Super 6 Universeel

Bekijk de beschikbare RAL kleuren

Wit RAL 9010

‘Universeel’ is hij zeker met die zes aansluitingen. En ‘super’ is hij ook, want hij is mooi afgewerkt met een sierrooster, een stijlvolle zijbekleding en voorzien van een onzichtbare, in de radiator gemonteerde ventielpijp. Een staalradiator die alles heeft om de rationalist en de estheet in u te verzoenen.

De Super 6 Universeel is beschikbaar met handmatig bediend ventiel of een thermostatische insert en inclusief een volledige montageset, aftapper, blindstop en ontluchter en met een witte handdoekbeugel in optie. 

Offerte aanvragen

Vul bijgaand formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij proberen u binnen 2 werkdagen te voorzien van een persoonlijke offerte op maat.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Demande de devis

Nous nous efforcerons de vous répondre dans les 2 jours.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Snel naar

Close

Wilt u de bestekteksten downloaden of naar bestekservices.nl gaan?

Selecteer de bestektekst Gebruik de toetsencombinatie 'CTRL + C' om de tekst te kopieëren

Superia helpt u graag bij uw projecten!

Superia Radiatoren heeft voor u een aantal specifieke softwareprogramma's ontwikkeld. Deze 'digitale gereedschappen' vormen een handig hulpmiddel bij de dagelijkse werkzaamheden. Met de Transmissie- en Selectiesoftware Cd-rom kunt u voor elke ruimte in een gebouw eenvoudig de benodigde warmteafgifte berekenen. Aansluitend kunnen de ruimtes van de juiste radiatoren worden voorzien. Met de Omrekensoftware kunt u voor de Brugman paneelradiatoren afgiftes in alle mogelijke regimes genereren.

    Let wel: de Transmissie- en Selectiesoftware is gebaseerd op de Nederlandse normen en daarom alleen beschikbaar voor de Nederlandse markt!