Vasco Flatline

De FlatLine staat voor superieure warmteafgifte door toptechnologie. Door de enorm hoge warmteafgifte bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur.

Het vlakke watervoerende voorpaneel staat rechtstreeks in contact met de waterkanalen. Dit levert een verrassend hoog rendement op. Maar het voorpaneel is niet alleen functioneel. Het straalt luxe en eenvoud uit. Een radiator om stijlvol voor de dag te komen.

De Flatline sluit u moeiteloos aan op een lage temperatuurverwarming, waardoor u aanzienlijk bespaart op de energiefactuur.

Met acht aansluitingen is de FlatLine bijzonder functioneel. De rechter onderaansluiting en de middenaansluiting zorgen voor groot montagegemak.

De radiator wordt standaard geleverd met volledig montageset: klik consolen, design blindstoppen, ontluchter en ventiel insert (M30x 1,5). Deze FlatLine is verkrijgbaar in fijne, witte structuurlak.

Offerte aanvragen

Vul bijgaand formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij proberen u binnen 2 werkdagen te voorzien van een persoonlijke offerte op maat.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Demande de devis

Nous nous efforcerons de vous répondre dans les 2 jours.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Snel naar

Close

Wilt u de bestekteksten downloaden of naar bestekservices.nl gaan?

Selecteer de bestektekst Gebruik de toetsencombinatie 'CTRL + C' om de tekst te kopieëren

Superia helpt u graag bij uw projecten!

Superia Radiatoren heeft voor u een aantal specifieke softwareprogramma's ontwikkeld. Deze 'digitale gereedschappen' vormen een handig hulpmiddel bij de dagelijkse werkzaamheden. Met de Transmissie- en Selectiesoftware Cd-rom kunt u voor elke ruimte in een gebouw eenvoudig de benodigde warmteafgifte berekenen. Aansluitend kunnen de ruimtes van de juiste radiatoren worden voorzien. Met de Omrekensoftware kunt u voor de Brugman paneelradiatoren afgiftes in alle mogelijke regimes genereren.

    Let wel: de Transmissie- en Selectiesoftware is gebaseerd op de Nederlandse normen en daarom alleen beschikbaar voor de Nederlandse markt!