Dé nieuwe interieurtrend? Een zwarte radiator!

Dé nieuwe interieurtrend? Een zwarte radiator!

Denk jij dat radiatoren saaie gebruiksvoorwerpen zijn? Niets is minder waar. Verwarmingselementen groeiden de voorbije jaren namelijk uit tot prachtige objecten met een ruim aanbod aan vormen, maten én kleuren. Wit is dan ook al lang niet meer de standaard. Echte interieurliefhebbers gaan voor gedurfd zwart en laten hun donkere radiator eruit springen. Hoe je dat stijlvol aanpakt? Dat lees je hier.

Een zwarte radiator voor een wauw-effect

Toegegeven, om een zwarte radiator te plaatsen heb je wat durf nodig. Uiteraard valt een zwart exemplaar meer op dan een klassiek wit model. Je moet dan ook weten hoe je een zwart verwarmingstoestel het beste combineert met andere elementen in je interieur. Hou je van modern en strak? Speel dan met sterke contrasten. Hang je radiator in de kleur Jet Black bijvoorbeeld op een witte muur en voeg enkele accessoires in natuurlijke materialen toe. Een houten krukje, wat planten of een rieten mand verzachten het geheel. Mag het wat extravaganter? Verf dan ook de muren zwart en kies voor gouden accenten. Opgelet, deze stijl werkt vooral in grotere ruimtes met veel lichtinval.

Traditioneel kan ook

Is een strak interieur niet aan jou besteed? Dan combineer je een zwarte radiator beter met zachte kleuren zoals beige en grijs. In combinatie met een klassieke houten parketvloer creëer je een warme, landelijke sfeer.

Of iets minder gedurfd?

Een zwarte radiator springt meteen in het oog. Mag het voor jou iets minder opvallend? Dan kun je voor een lichtere tint kiezen. Vooral in kleine ruimtes kan een zwart verwarmingstoestel je interieur overheersen. Een zachtere kleur, zoals Blue Grey, is dan een betere optie.

Welke tint je ook kiest, je kunt altijd rekenen op een kleurvaste radiator. Alle Superia-modellen worden cataforisch gelakt, zodat de kleuren levenslang mooi blijven.

Wil je de verschillende kleuren van de Superia-radiatoren graag eens in het echt bekijken? Bezoek dan snel een verdeler bij jou in de buurt.