Dit zijn dé trendkleuren van 2019 voor paneelradiatoren

Dit zijn dé trendkleuren van 2019 voor paneelradiatoren

Zijn de witte radiatoren in je woning aan vervanging toe? Waarom zou je dan niet voor gekleurde radiatoren gaan? Superia-paneelradiatoren zijn verkrijgbaar in een breed kleurengamma, geïnspireerd door de laatste nieuwe interieurtrends. Want stijlvolle radiatoren mogen zeker opvallen!

Hoe worden Superia-paneelradiatoren gekleurd?

De Superia-paneelradiatoren danken hun prachtige kleuren aan een innovatief lakproces. Ieder toestel wordt eerst ontvet en vervolgens gefosfateerd. Hierbij worden onoplosbare fosfaten op het metalen oppervlak van het toestel aangebracht. Dit chemisch proces zorgt ervoor dat corrosie geen kans krijgt en dat de verf zich goed kan vasthechten. Ten slotte wordt de radiator gelakt in de gewenste kleur. Dankzij deze unieke werkwijze geniet je nog jarenlang van de mooie kleur van je paneelradiator.

Intens zwart

Dé trend van 2019 is zonder enige twijfel zwart. Deze intense kleur geeft je radiator een luxueus extraatje en past bovendien in elk interieur. Kies bijvoorbeeld voor de Superia Verti M Design-paneelradiator in ‘Black January’. De eenvoudige, strakke vormgeving van het toestel wordt mooi geaccentueerd door de donkere kleur. Dit model staat erg goed in moderne woningen met witte muren. Hou je meer van een warme sfeer? Dan is de Superia Verti M Kompact in ‘Jet Black’ zeker en vast iets voor jou.

Diepblauw

Mag het nóg opvallender? Dan is een diepblauwe kleur een goede keuze voor je paneelradiator. Blauw hoeft niet koel te zijn als je voor de juiste styling kiest. Combineer bijvoorbeeld de Superia Verti M Line in ‘Dark Blue’ met houten accessoires in je interieur om een sereen geheel te creëren. Een groot voordeel van blauw? Je wordt deze kleur niet snel beu. Erg belangrijk, aangezien je Superia-radiator levenslang meegaat!

Ga op zoek naar jouw favoriete kleur met onze handige kleurkaarten of breng een bezoek aan een van de Superia-dealers in jouw buurt.