Mini Collection: kleine, maar krachtige radiatoren

Mini Collection: kleine, maar krachtige radiatoren

De Mini-radiatoren van Superia ogen dan wel klein, maar achter hun elegante uiterlijk schuilt een krachtig toestel met hoge warmteafgifte. Bovendien zijn de plaatsingsmogelijkheden van de Mini’s vrijwel eindeloos. We vertellen je alles over de slimme vormgeving van deze straffe ‘kleintjes’!

Mini-radiator, maxi warmte

De Mini-radiatoren moeten niet onderdoen voor de andere modellen van Superia. Dankzij de gedwongen waterloop en horizontale waterkanalen bieden ook de Mini’s de hoge warmteafgifte die je van Superia gewend bent.

Elegant design, stoere kleuren

De ontwerpers van de Mini-radiatoren besteedden niet alleen heel wat aandacht aan een efficiënte werking, maar ook aan een mooie vormgeving. Alle leidingen en kranen werden vakkunddig weggewerkt, zodat het design helemaal tot zijn recht komt. Hou je van een klassieke look? Dan is de Mini Super 6 Universeel vast iets voor jou. Maar als het voor jou iets strakker en moderner mag, dan kies je beter voor de Mini Super 6 Design gaan. Je hebt overigens niet alleen de keuze uit verschillende Mini-modellen, maar ook uit een brede waaier RAL-kleuren. Kies voor eenvoudig ‘Gloss White’ of ga voor stoer ‘Jet Black’ en laat het toestel volledig opgaan in je interieur – of experimenteer net met een fel kleurtje voor een leuk accent in je interieur. Ten slotte hoef je alleen nog te beslissen waar je de radiator zult plaatsen: vrijstaand of tegen een muur.

Kleine radiatoren, grote raampartijen

Zoek je een radiator om voor een raam te plaatsen? De Mini’s zijn een uitstekende keuze. Hun horizontale design en kleine gestalte maken hen ideaal om voor grote raampartijen te installeren. Zowel de Mini Super 6 Universeel als de Mini Super 6 Design zijn al verkrijgbaar met een hoogte vanaf 150 millimeter. Zo bespaar je moeiteloos heel wat plaats.

Wil je de Mini-radiatoren graag met je eigen ogen ontdekken? Vind snel een Superia-verdeler in jouw buurt.