Search form

Haal er het maximum uit met de J-beugelbevestiging

Een meerwaarde voor elke installateur

De Superia Central Collection en de Superia Super 6 design kunnen via de handige J–console ook gespiegeld gemonteerd worden. Daardoor kan de thermostaatknop naar keuze links of rechts worden bediend. De Central Design wordt dan weer bevestigd met behulp van een onzichtbare FixMatic beugel. Een handig kliksysteem zet de radiator in een handomdraai vast. Kortom, monteren is zo gebeurd. Zonder extra ingreep. Zonder enige moeite.

“De thermostaatknop links of rechts op je radiator? Voortaan heb je een makkelijke oplossing voorhanden. Want door de nieuwe bevestigingen voor de Superia-radiatoren Super 6 Design, Central Design en Central Line kan je ook deze radiatoren eenvoudig omdraaien en de thermostaatknop rechts of links monteren. “

Een maximaal installatiecomfort

De Superia Central en Central Design worden standaard geleverd met een volledige montageset, met inbegrip van ophangbeugels, blindstop, ontluchter, aftapper en ventielinsert. Zo kunt u meteen aan de slag, zonder tijdverlies en mét de garantie van een uitstekend resultaat.