Search form

Radiator kopen

De tijd dat een radiator louter een verwarmingselement was, ligt allang achter ons. Tegenwoordig worden kwaliteit, design en comfort gecombineerd. Wil je zeker zijn dat die drie eigenschappen terugkomen in je radiatoren? Ga dan in zee met Vasco, de specialist op het gebied van radiatoren en verwarming.

Radiatoren in allerlei uitvoeringen

Een radiator kopen? Dan moet je in de eerste plaats een keuze maken tussen de verschillende modellen. Dit zijn je opties:

  • Horizontale radiatoren komen in elke ruimte tot hun recht en staan voor stijl en kwaliteit.
  • Verticale radiatoren zijn pronkstukken die al langer in de badkamer worden gebruikt, maar de laatste tijd ook vaak in andere kamers terugkomen.

Kies je voor een horizontaal of verticaal model? Het staat vast dat de radiatoren van Vasco synoniem zijn met energiezuinigheid. Een belangrijke factor voor wie renoveert of met een nieuwbouwproject aan de slag gaat. Daarnaast is ook de keuze van het materiaal een belangrijk aandachtspunt. Stalen radiatoren, aluminium radiatoren of radiatoren in chroom: aan jou de keuze.

Comfort en elegantie gaan hand in hand

Wie design zegt, zegt elegantie. Een designradiator zorgt er dan ook voor dat je interieur er meteen een pak aantrekkelijker uitziet. In je slaapkamer, woonkamer of badkamer: een radiator is overal een lust voor het oog.

Uitstraling is uiteraard belangrijk, maar niet de enige eigenschap van een moderne radiator. Onze designradiatoren zorgen voor een optimale warmteafgifte die je woning heerlijk comfortabel maakt. De warmte verspreidt zich geleidelijk over de ruimte en de temperatuur is op eender welk moment perfect regelbaar met de thermostaat.

Radiator kopen: ga voor topkwaliteit

Vasco is een referentie in de sector van de radiatoren. Onze ervaring en knowhow spreken boekdelen en dat merk je aan al onze producten. We zijn overigens niet alleen thuis in de radiatoren, ook voor vloerverwarming en ventilatie ben je bij ons aan het juiste adres. Meer weten of op zoek naar inspiratie? Neem contact met ons op of kom langs in een van onze verkooppunten.