Zo ben je helemaal mee met de interieurtrends van 2020

Zo ben je helemaal mee met de interieurtrends van 2020

De wereld van design en interieur evolueert razendsnel. Wat vorig jaar nog hip was, is nu alweer uit de mode. Wil je helemaal mee zijn? Dan investeer je het best in goede basisstukken voor de inrichting van je woning én enkele opvallende accessoires die je makkelijk kunt veranderen. Zo volg je de trends van 2020 op de voet.

In 2020 mag het kleiner (en slimmer)

We zijn met steeds meer mensen, waardoor bouwgronden erg schaars worden. Daarom moeten we kleiner gaan wonen, maar dat hoeft niet per se negatief te zijn. Beschouw het als een kans om creatief om te springen met de ruimte die voorhanden is.

Focus eerst en vooral op slimme basics die niet te veel opvallen in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor kleine, maar krachtige chauffages uit de Mini Collection en installeer ze onder een raam om plaats te besparen. Ook multifunctionele radiatoren zijn een goed idee. Bevestig bijvoorbeeld een handdoekbeugel aan de Verti M Design en creëer een handig droogrek in je badkamer of in je keuken.

Maak het nóg gezelliger

Het einde van de strakke, kille interieurs lijkt nabij. Specialisten kiezen steeds vaker voor rijkelijke kleuren zoals antraciet of beige en voegen graag natuurlijke materialen zoals hout toe.

Zorg dus dat de basis van je interieur warmte en gezelligheid uitstraalt. De Verti M Line in ‘Rust Brown’ of ‘Anthracite January’ is bijvoorbeeld perfect om harmonie in je woning te brengen.

Word weer helemaal zen

Je huis is een plek waar je tot rust moet komen. Drukke, felle kleuren zijn daarom niet aan te raden, want ze doen je stressniveau meteen pieken. Kies voor tinten die een positief effect op je gemoedsrust hebben. Een kleur als ‘Dark Blue’ of ‘Mid Blue’ is ideaal voor je radiatoren. Deze diepblauwe schakeringen maken je weer helemaal zen.

Ben je op zoek naar de perfecte radiator voor je woning? Bezoek dan een Superia-verdeler in je regio en ontdek de laatste nieuwe trends.