Transformeer je radiator tot handdoekradiator met een handdoekbeugel

Transformeer je radiator tot handdoekradiator met een handdoekbeugel

De paneelradiatoren van Superia zijn al jarenlang favoriet bij particulieren, architecten en installateurs. De toestellen zijn een vaste waarde op de West-Europese markt dankzij hun degelijkheid, efficiëntie, veiligheid én duurzaamheid. Bovendien lenen alle Superia-modellen zich uitstekend om handdoeken te drogen. Met de juiste handdoekbeugel maak je namelijk van elke radiator een handdoekradiator!

Waarom is een handdoekbeugel onmisbaar?

Wil je je handdoek drogen na het douchen? Hang hem dan niet over je paneelradiator. Zo verminder je namelijk de warmteafgifte van je toestel en verspil je veel energie. Tegelijk zal je badkamer koud blijven, want de warmte wordt tegengehouden door de natte handdoek(en). Kies daarom voor een handdoekradiator of transformeer je paneelradiator met een handdoekbeugel.

Hoe maak je van een paneelradiator een handdoekradiator?

Je paneelradiator omvormen tot handdoekradiator is eenvoudig en vraagt geen grote investering. Je hoeft alleen een bijbehorende handdoekbeugel te kiezen en dit accessoire op je radiator te plaatsen. Ook de montage van het accessoire gaat verrassend makkelijk: de beugel wordt op de voorplaat gespannen en klemt zich vervolgens rond het toestel. Geen zorgen, het accessoire blijft altijd stevig hangen en is zelfs bestand tegen het gewicht van meerdere natte handdoeken. Beslis je later om de beugel te verwijderen, dan kan dat perfect. Door het handige montagesysteem laat het geen sporen na op je radiator.

Een handdoekbeugel voor iedere radiator

Superia biedt je de keuze tussen een witte handdoekbeugel of een exemplaar in chroom. Er bestaan beugels voor verticale radiatoren als de Verti M Design, maar evengoed voor horizontale modellen. Zo kun je ook je handdoeken ophangen wanneer je bijvoorbeeld voor de Central kiest.

Wil je graag meer informatie over de Superia-paneelradiatoren of ben je geïnteresseerd in een handdoekbeugel? Aarzel dan niet om ons te contacteren of vind een Superia-dealer in jouw buurt.