Wat zijn de voordelen van een paneelradiator?

Wat zijn de voordelen van een paneelradiator?

Superia heeft heel wat paneelradiatoren in het gamma. Dat zijn stuk voor stuk kwaliteitsvolle verwarmingselementen die bovendien ook nog eens mooi passen in de meest uiteenlopende interieurs. Heeft een paneelradiator ook specifieke voordelen? Je leest het hier.

Wat is een paneelradiator?

Een paneelradiator is een van de meest voorkomende radiatoren in woningen. Zo’n radiator heeft, zoals de naam al laat vermoeden, een paneel waardoor het warm water stroomt. Dat paneel geeft warmte af aan de omgeving en verwarmt tegelijk ook de convectoren, de golvende platen die je achter het paneel kunt zien zitten. Traditionele paneelradiatoren hebben vaak een geribbelde voorplaat. Maar in elk van de Superia-collecties vind je evengoed paneelradiatoren met vlakke voorplaten, zoals de Super 6 Design.

Het grootste voordeel van een paneelradiator

Ongetwijfeld het grootste voordeel van paneelradiatoren is dat ze een zeer grote warmteafgifte hebben. Daardoor zijn ze in staat om de ruimte snel en efficiënt te verwarmen. Laat je dus niet misleiden door hun plaatsbesparende design: paneelradiatoren zijn fijn, maar krachtig! 

Paneelradiatoren, stijlvol in je interieur

Onze Superia-radiatoren dragen bij aan de stijlvolle uitstraling van je woning. Neem een kijkje in onze Casual en Central collections. In elk ontwerp mixen we eenvoud, efficiëntie en esthetiek tot een mooi geheel én bovendien zijn onze radiatoren gemakkelijk te monteren door de installateur. Wist je trouwens dat we paneelradiatoren met middenaansluiting hebben? 

Bespaar ruimte met onze Mini-paneelradiatoren

Ben je op zoek naar een ruimtebesparende radiator? In onze Mini-collection vind je kleine, maar tegelijk grootse radiatoren. Dankzij hun slimme design kun je er zeker van zijn dat je van een maximale warmteafgifte profiteert en in elke ruimte de ideale temperatuur bereikt. Zo bespaar je ruimte … én geld!

Wil je graag onze radiatoren eens in het echt bewonderen? Ga dan langs bij een Superia-verdeler in je buurt.