Paneelradiatoren met een slimme, vaste middenaansluiting

De Central Collection van Superia combineert een superieure warmtevoorziening met een toekomstgerichte technologie en een stijlvolle uitstraling. Door haar mix van eenvoud, efficiëntie en esthetiek, nog versterkt door de slimme, vaste middenaansluiting, vormen de paneelradiatoren een harmonisch geheel in elke woon-en werkruimte.

Paneelradiatoren met een slimme, vaste middenaansluiting

Een meerwaarde voor elke installateur

Opdrachtgevers en eigenaars rekenen op u voor de best mogelijke verwarmingsoplossing tegen de best mogelijke voorwaarden. De nieuwe Superia Central en Central Design met middenaansluiting bieden bovendien het voordeel van een supersnelle montage, ook na de afwerking van de nieuw-of vernieuwbouw. Een niet onbelangrijk pluspunt in tijden waarin kwaliteit, snelheid en flexibiliteit centraal staan.

Een maximale afwerking

De onzichtbaar in de radiator weggewerkte ventielbuis zorgt samen met de slimme, vaste middenaansluiting voor een mooi gesloten geheel. De Superia Central is afgewerkt met een sierrooster en een vlakke zijbekleding. De Superia Central Design is bovendien voorzien van een vlakke voorplaat met afgeronde hoeken voor een nog mooiere uitstraling.

Maximale prestaties

Dankzij de vaste middenaansluiting kunnen de radiatoren van de Central Collection na de plaatsing van de leidingen gemonteerd worden. Zo kunt u op het juiste moment de juiste radiatorkeuze maken en u 100% op de installatie concentreren. De radiatoren zijn bovendien perfect geschikt voor lage temperatuursystemen en staan garant voor een snelle opwarming.