Superia geeft kleur aan Batibouw 2020

Superia geeft kleur aan Batibouw 2020

Ieder jaar kun je de Superia-radiatoren bewonderen op Batibouw en ook voor de editie van 2020 tekenen we weer present. Ditmaal staat onze stand in het teken van de nieuwe trendkleuren. Voortaan zijn onze chauffages verkrijgbaar in zes bijkomende kleuren: van elegant roze tot luxueus goud. We werpen alvast een blik op dit nieuwe kleurenaanbod.

Zes nieuwe trendkleuren

Om het nieuwe kleurenpalet te bepalen, gingen onze Superia-trendwatchers de mosterd halen op toonaangevende Italiaanse interieurbeurzen. Op basis van trendvoorspellingen kozen ze maar liefst zes opvallende kleuren: Pink, Silver, Pearl Beige, Gold, Curry en Bronze. Deze gedurfde tinten maken van elke Superia-radiator een échte eyecatcher. Ideaal voor wie een statement wil maken in zijn interieur!

Bye bye zwart?

Het populaire zwart blijft nog steeds een geslaagde keuze voor radiatoren. Deze tint gaat namelijk nooit ‘uit de mode’. Maar wie wat extra persoonlijkheid aan zijn interieur wil toevoegen zal de nieuwe kleuren zeker smaken. Uiteraard worden ook de nieuwe tinten met evenveel zorg aangebracht. De chauffages worden cataforisch gelakt zodat ze kleurvast zijn én blijven. Ook na tien jaar blijft de coating dus nog even schitterend.

Kom langs op Batibouw 2020

Benieuwd naar onze radiatoren en de nieuwe kleuren? Kom ze dan in het echt ontdekken op Batibouw. Onze specialisten ontvangen je graag  in Paleis 7, op de Superia-stand 310 van 29 februari tot en met 8 maart. Tot dan!